21.7.13

Barista koffiehuis in Gent

In een mooi stukje van Gent, aan een brugje over het water ligt koffiehuis Barista. Grote en kleine tafels, allemaal wit, met vintage behang op de muur - zoals vroeger bij oma in de 'schoon kamer' - en tekeningen en foto's van lokale kunstenaars. Geen idyllischere plek dan het raam van Barista om je weekendkrant open te slaan en afgeleid te worden door de stad die ontwaakt daarbuiten.

Op de menukaart staat: Barista - Iemand die de kunst van het koffie zetten tot in de puntjes beheerst. Zo is het inderdaad, hier kan je heerlijke koffie drinken, maar ook lekkere broodjes eten en vooral verleid worden door de toonbank vol cakejes en taartjes. Er is hier duidelijk iemand die van oma's recepten houdt: rijsttaartjes, kaastaart en zelfs broodpudding staan op de kaart.
De broodjes worden gemaakt met brood van bakkerij Trog en al wie in Gent woont weet dat Trog heerlijk en eerlijk brood maakt. Je kan de broden hier ook kopen of een muffin meenemen voor 'someone special', met wie je hier volgende keer wel een koffietje zou kunnen komen drinken...Barista 
Meerseniersstraat 16
9000 Gent
T 0470 523 651
Di-Vr 0800-1800
Zat-Zon 0930-1800
Ma Gesloten
www.mybarista.be
Map

Er is ook een Barista op het Zuid
Hippoliet Lippenslaan 25
9000 Gent

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

dankjewel voor je bericht! groetjes van de yummyblogsister

Kijk ook eens naar